DiFo logo Digital
Forvaltning
DiFo
Main 
About us 
Products 
IrisBG 
Corema 
Ophelia 
Impero - Financials 
Services 
Project management 
Software development 
Key persons 
Contact us 


 

 

Impero - økonomi

Impero - økonomi er et komplett økonomisystem for offentlig sektor. Systemet er basert på åpen kildekode (open source).

Impero - økonomi inneholder blant annet moduler for:

  • Regnskap med elektronisk fakturahåndtering
  • Budsjett og budsjettoppfølging
  • Ordre og fakturering
  • Analyse og rapportering
  • Arbeidsflyt
  • Oppsett og systemadministrasjon

Impero - økonomi inneholder mange smarte funksjoner og er tilrettelagt for å gi sluttbruker et enkelt og effektiv hjelpemiddel. Personer med økonomiansvar vil enkelt kunne følge opp virksomheten ved hjelp av en avansert og brukervennlig analysemodul (se illustrasjon). En effektiv budsjett- og bilagsoppfølging muliggjøres ved hjelp av en integrert arbeidsflytsmodul.

> Send forespørsel om kontakt angående Impero - økonomi


Impero - økonomi er designet fra bunnen av ved bruk av moderne systemverktøy hvor det er lagt stor vekt på brukervennlighet, små krav til maskinressurser, enkel drift, lett å tilpasse og utvide, samt støtte for flere språk (bl.a. norsk).

Impero - økonomi har en åpen serviceorientert systemarkitektur (SOA) som forenkler integrering med øvrige systemer i virksomheten. Hele løsningen er utviklet ved hjelp av .NET 3.0. Løsningen er også databasenøytral og vil kunne kjøre mot de fleste SQL baserte databaser slik som MySQL, MS SQL Server og Oracle.

Eksempel på skjermbildet for analyse i Impero:

Impero - skjermbilde

Impero - økonomi er første byggestein i det som skal kunne utvikles til en fullintegrert plattform for administrativ databehandling i offentlig forvaltning: Fakturering, økonomi, lønn, personal, sak/arkiv, mv. - alt basert på åpen kildekode.

Vår forretningside er å selge inn tjenester for å tilrettelegge bruken av systemene, samt å tilby en løsning der vi garanterer videreutvikling og vedlikehold av "pakken". Dette kan selvfølgelig også andre gjøre, om de ønsker det.

Digital Forvaltning ønsker i å komme i kontakt med kommuner og andre offentlige virksomheter som er interessert i å aktivt delta i det videre arbeidet med Impero - økonomi.

> Send forespørsel om kontakt angående Impero - økonomi